Η Μυζήθρα είναι ένα Παραδοσιακό είδος τυριού. Παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο τυρόγαλο με προσθήκη φρέσκου γάλακτος.
Έχει αλμυρή και πικάντικη γεύση.
Χρησιμοποιείται κυρίως στα ζυμαρικά. Είναι τυρί με λίγα λιπαρά του οποίoυ δεν αλλοιώνεται η γεύση και διατηρείται για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της απουσίας υγρασίας.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.