Γραβιέρα

Γραβιέρα

Η Γραβιέρα είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό κίτρινο τυρί, που παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα. Έχει ελαφρώς υπόγλυκη γεύση ή πικάντικη κι έχει μικρές τρυπούλες.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ασβέστιο και βιταμίνες. Υγρασία max 38% και λίπος επί ξηρού min 45%.

Θεωρείται τυρί υψηλής ποιότητας και καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί.

Χαρακτηριστικά

Client name:
Κεφάλι 5 - 9Kgr, Vacuum 250γρ, 1,5κ, 2.5κ
Location:
Τυροκομικό
Surface Area:
Επιτραπέζιο
Started
Ελληνικό Αιγοπρόβειο
Completed:
Πικάντικη, Υπόγλυκη
Date:
Θρεπτικά συστατικά, ασβέστιο και βιταμίνες