Γραβιέρα

Γραβιέρα

Η Γραβιέρα είναι ένα παραδοσιακό Ελληνικό σκληρό κίτρινο τυρί, που παρασκευάζεται από αιγοπρόβειο γάλα. Έχει ελαφρώς υπόγλυκη γεύση ή πικάντικη κι έχει μικρές τρυπούλες.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ασβέστιο και βιταμίνες. Υγρασία max 38% και λίπος επί ξηρού min 45%.

Θεωρείται τυρί υψηλής ποιότητας και καταναλώνεται ως επιτραπέζιο τυρί.

Χαρακτηριστικά

Συσκευασία:
Κεφάλι 5 - 9Kgr, Vacuum 250γρ, 1,5κ, 2.5κ
Κατηγορία:
Τυροκομικό
Ιδανικό για:
Επιτραπέζιο
Προέλευση Γάλακτος
Ελληνικό Αιγοπρόβειο
Γεύση:
Πικάντικη, Υπόγλυκη
Άλλα χαρακτηριστικά:
Θρεπτικά συστατικά, ασβέστιο και βιταμίνες