Συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2019

Τυροκομείο Λέγγα - Στυμφαλία ΑΕΒΕ > Τα νέα μας > Συμμετοχή στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga 2019

Η Στυμφαλία Ε.Π.Ε. συμμετέχει στην μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση Τροφίμων και Ποτών στην Κολωνία, από 5-9 Οκτωβρίου.

Θα βρισκόμαστε:

Hall 10.1

Stand B-046a

Η Anuga είναι η παγκοσμίως μεγαλύτερη διεθνής έκθεση τροφίμων και ποτών και αποτελεί την σημαντικότερη επιχειρηματική και επικοινωνιακή πλατφόρμα για τον κλάδο.

Η Ελλάδα βρίσκεται ανέκαθεν στις μεγαλύτερες συμμετοχές  της Anuga, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και το 2017 –καταλαμβάνοντας τη 5η θέση– με 280 εκθέτες που κάλυψαν εκθεσιακή επιφάνεια πάνω από 6.000 τ.μ.! Στην έκθεση συμμετείχαν συνολικά 7.405 εκθέτες από 107 χώρες ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες ξεπέρασαν τους 160.000.

Κάτω από τη στέγη της Anuga λαμβάνουν χώρα συνολικά 10 ειδικές εκθέσεις, όπου κάθε ειδική έκθεση είναι ένα παγκόσμιο γεγονός για τον κάθε κλάδο, παρουσιάζοντας πολυάριθμα προϊόντα:

Anuga Fine FoodAnuga Frozen Food
Anuga DrinksAnuga Bread & Bakery
Anuga Chilled & Fresh FoodAnuga Dairy
Anuga MeatAnuga Organic
Anuga Hot BeveragesAnuga Culinary Concepts

Στην Anuga 2019 μια ολόκληρη σειρά εκδηλώσεων και συνεδρίων θα συνοδεύει και πάλι την έκθεση. Η θεματολογία των διασκέψεων και των διαλέξεων υψηλού επιπέδου καθορίζεται από τις υπάρχουσες τάσεις του κλάδου: Προϊόντα με προστατευόμενη ονομασία προέλευσης, Non-GMO products (Μη Γενετικά Τροποποιημένα προϊόντα), Superfoods, Έτοιμα για κατανάλωση προϊόντα, Functional & Free from products, Βιολογικά προϊόντα, Kosher προϊόντα, Halal food, Προϊόντα Vegan και Χορτοφαγίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και ζητά τα προσωπικά σας δεδομένα για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο