Κεφαλοτύρι

Παράγουμε τυρί από το 1936

Το τυροκομείο μας βρίσκεται στο χωριό Καλιάνοι, στην ορεινή Κορινθία σε υψόμετρο 700 μέτρων.
Παράγουμε τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα από το 1936 και από το 1995 εγκαινιάσαμε τις νέες μας εγκαταστάσεις. Το τυροκομείο μας είναι ένα από τα πλέον συγχρονα της Ελλάδας, με τις πλέον ιδανικές συνθήκες υγιεινής και με σταθερό σύστημα ψύξης του γάλακτος.
Συλλέγοντας γάλα άριστης ποιότητας από τα βοσκοτόπια της Ζήρειας, παράγουμε, χρόνια τώρα, φέτα και γιαούρτι εξαιρετικής ποιότητας, με αναλλοίωτα τα θρεπτικά χαρακτηριστικά της παραδοσιακής συνταγής.

Στυμφαλία Α.Ε.Β.Ε.

Τυροκομείο Λέγγα

Ποιοτικός Έλεγχος

Σε κάθε παράδοση γάλακτος λαμβάνεται ένα δείγμα από κάθε γαλακτοπαραγωγό. Όλα αυτά τα δείγματα ελέγχονται στο κεντρικό εργαστήριο της “Στυμφαλία Α.Ε.Β.Ε.”

Βιολογικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα που παράγονται από την “Στυμφαλία Α.Ε.Β.Ε.” μπορούν να χαρακτηριστούν βιολογικά προϊόντα επειδή παράγονται από γάλα ζώων ελεύθερης βοσκής με την απόλυτη και εγγυημένη απουσία εντομοκτόνων, ζιζανιοκτόνων ή άλλων ρυπαντών.

Αυτοματοποίηση

Η αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής της παραδοσιακής γιαούρτης το 2008 και αντίστοιχα, της γραμμής παραγωγής φέτας το 2012 αποτελούν επενδύσεις με σκοπό τη βελτίωση και την σταθεροποίηση της ποιότητας μέσα από απόλυτες συνθήκες υγιεινής.

Σύγχρονο Τυροκομείο

Οι νέες εγκαταστάσεις της Στυμφαλίας που εγκαινιάστηκαν το 1995, με τις πλέον ιδανικές συνθήκες υγιεινής, αποτελούν ένα απ’ τα πιο σύγχρονα τυροκομεία της Ελλάδας. Εκεί που η παράδοση και η τεχνολογία βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο