Τυροκομικά & Γαλακτοκομικά Προϊόντα - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΑΕΒΕ

Τυροκομικά & Γαλακτοκομικά Προϊόντα - ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΑΕΒΕ

Τρίτη 21 Νοέμβριος 2017

Πιστοποιήσεις

η Στυμφαλία επέβαλε στον εαυτό της ποιοτικούς καόνες, οι οποίοι είναι σε πολλά σημεία τους αυστηρότεροι απο τις ρυθμίσεις και τους κανόνες που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία περί τροφίμων.
Εφαρμόζει ένα Σύστημα Ολοκληρωμένης Ποιοτικής Διαχείρισης στην παραγωγή των προϊόντων της, που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό της επιχείρησης, την συντήρηση των εγκαταστάσεων, την παραγωγή και την υγιεινή.haccp

Αυτό το σύστημα βασίζεται στις αρχές που οριοθετεί η Ανάλυση Κινδύνων και τα κρίσιμα σημεία ελέγχου (HAACP - Hazard Analysis Critical Control Point) και αποτελεί την εγγύηση της ποιότητας και ασφάλειας του προϊόντος.
Η Στυμφαλία παράγει προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή τους ποιότητα, είναι υγιεινά, ασφαλή και τυροκομούνται με αίσθημα ευθύνης.

 
agrocert1 engΗ εταιρεία έχει πιστοποιηθεί από τον AGROCERT - Ο.Π.Ε.Γ.Ε.Π. (Οργανισμός Πιστοποίησης & Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων) με αριθμό Πιστοποιητικού ΠΟΓ/394-7348.06 και σύμφωνα με το σύστημα ISO 22000:2005 (HACCP) & ISO 9001:2000

Η διατροφική αξία της φέτας

  • Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά
  • Aναζωογονεί και χαλαρώνει
  • Είναι θαυμάσια πηγή βιταμινών
  • Προστατεύει δόντια και σκελετό

Η φέτα περιέχει έξι βασικές βιταμίνες, ασβέστιο, φώσφορο, πρωτεϊνες και υδατάνθρακες. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε μέσα από κάθε κομμάτι Φέτα Ζήρειας Π.Ο.Π. τον υπέροχο συνδυασμό της υγείας και της γεύσης.

Το γάλα και κατ' επέκταση το τυρί είναι τα μοναδικά τρόφιμα στη φύση που περιέχουν την υψηλής σημασίας πρωτεϊνη, γνωστή ως καζεϊνη. Τα πεπτίδια που προέρχονται από την καζεϊνη έχουν τις ακόλουθες ιδιότητες: - Ενισχύουν τη φυσική άμηνα του οργανισμού - Ρυθμίζουν τη σωστή πίεση του αίματος - Βοηθούν στην αντιμετώπιση του στρες Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα πεπτίδια που προέρχονται από την καζεϊνη έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες.

Το πιό σημαντικό γεγονός είναι ότι η φέτα περιέχει τόσο λιποδιαλυτές όσο και υδατοδιαλυτές βιταμίνες. Οι περισσότερες τροφές, όπως π.χ. τα λαχανικά και τα φρούτα, περιέχουν κυρίως υδατοδιαλυτές βιταμίνες, ενώ το λάδι της ελιάς μόνο λιποδιαλυτές. Από τις βιταμίνες της φέτας, ιδιαίτερη σημασία έχουν οι Α, Β1, Β2, Β12, C, D. - H βιταμίνη Α βοηθά στην ανάπτυξη και την όραση - Οι βιταμίνες συμπλέγματος Β είναι σημαντικές για την ανάπτυξη, το νευρικό σύστημα και τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων. - Η βιταμίνη C είναι απαραίτητη για το σχηματισμό και την ανάπτυξη των ιστών - Η βιταμίνη D βοηθά στη δημιουργία ενός γερού σκελετού

Η κατανάλωση των γαλακτοκομικών προϊόντων αποτελεί την κύρια πηγή ασβεστίου. Η περιεκτικότητα της φέτας σε ασβέστιο και η ευκολία με την οποία απορροφάται από τον οργανισμό, βοηθούν: - Στο "χτίσιμο" του σκελετού - Στην προστασία των δοντιών - Στην ισορροπία του νευρικού συστήματος - Στην εγκεφαλική λειτουργία - Στη συνεργασία εγκεφάλου και μυών

Ενημερωτικό Δελτίο

Ανθότυρο

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιτραπέζιο ή συνοδευτικό σε σαλάτες, επιδόρπια, πίτες και γλυκά.

Τυριά

Μπορείτε να διατηρήσετε τα τυριά σας στο ψυγείο σας τυλιγμένα με μεμβράνη για να μην ξεραίνονται.

Φέτα

Μπορείτε να διατηρήσετε την φέτα σε δοχείο τροφίμων με άλμη (νερό μαζί με 5% αλάτι)

Scroll to Top